Reizen met Schiethart Culturele Groepsreizen

Schiethart Reizen is een reisorganisatie die zich al dertig jaar specialiseert in bijzondere culturele groepsreizen. Ze onderscheiden zich door de samenstelling van het programma, met dikwijls streken die minder vaak bezocht worden, het enthousiasme en de kundigheid van de gidsen en in het algemeen de aandacht voor detail. De groepen zijn klein, gemiddeld 15 deelnemers met een maximum van 25 (Nu met (het einde van) corona in het algemeen 8 à 12). Men dient wel goed ter been te zijn om de reizen te kunnen meemaken.

De reizen zijn geheel verzorgd, wat ook betekent dat de prijzen 'inclusief' zijn: hotelaccommodatie in goede middenklasse hotels meestal op basis van half-pension (soms vol-pension), excursies en entrees, diensten van een gids, en soms ook reisleider, vervoer etc. In steden zijn het centraal gelegen hotels, zodat U alleen maar de deur van het hotel hoeft uit te lopen om daar te zijn 'waar de dingen gebeuren'. Kortom, behalve een lunch per dag en persoonlijke uitgaven is alles inbegrepen. We berekenen dus ook geen reserveringskosten of incheckkosten. De prijzen zijn wat ze zijn, zonder verborgen extra's. Het programma is niet zo vol dat er geen vrije tijd of gelegenheid is om zelf te onderzoeken en te ontdekken.

Coronavirus

De situatie rond het virus blijft nog steeds een beetje ongewis, hoewel er nu in de meeste landen nog maar weinig beperkingen zijn en vrijwel geen vereisten meer om binnen te komen. We hebben nu de meeste reizen van 2023 op de website staan (er komen nog een paar reizen in het najaar bij). U kunt normaal boeken voor deze reizen. Op het moment dat we niet-terugvorderbare betalingen moeten doen, nemen we contact op met alle reizigers die geboekt hebben over de dan geldende voorwaarden. U kunt dan alsnog beslissen wat U doet: meegaan of op dat moment kosteloos annuleren. U krijgt dan alle gedane betalingen op Uw rekening teruggestort. Beslist U dan om mee te gaan, dan gelden er vanaf dat moment de gebruikelijke annuleringskosten, overeenkomstig onze  boekingsvoorwaarden. Los daarvan krijgt U sowieso de gelden terug indien wij  de reis dienen te annuleren.

Mocht U hierover nog vragen hebben, dan kunt U altijd contact met ons opnemen.

 

                                                                        Drs. Paul Schiethart 
                                                                        Directeur

 

                                                                        Kamer van Koophandel Alkmaar: 33.240.617

 

                                                                        Laatst bijgewerkt op 31 mei 2023